Locanda
K. Kalocsaya 3208/6, 038 61 Vrútky

+421 940 513 230
locanda.martin@gmail.com

menucka.sk/locanda

V Locande všetci pracujeme za účelom pripravenia čo najlepšieho možného gastronomického zážitku za rozumnú cenu. Snažíme sa vyhovieť každému zákazníkovi. Či už milujete mäso, cestoviny, pizzu alebo tradičné slovenské jedlá, u nás si prídete na svoje.

Kvalita jedla je pre náš kulinársky tím prioritou číslo jeden. Preto naše suroviny dovážame priamo z Talianska a namiesto nakupovania vo veľkých obchodných reťazcoch sa snažíme nakupovať výhradne u regionálnych malých podnikateľov, ktorí sa ozaj rozumejú svojmu remeslu. Poznáme každého nášho dodávateľa a spoločnými silami vám tak dokážeme na tanieri priniesť chutné a zdravé jedlo za cenu, ktorá nezaťaží vašu peňaženku.

Našu snahu nám vracajú lojálni zákazníci, ktorí sa k nám vracajú so svojimi blízkymi a aj keď nesídlime v centre Martina, vždy radšej uprednostnia príjemné prostredie podčiarknuté rodinnou atmosférou.

 

Rodinné oslavy a firemné večierky v Martine

Nezáleži na totm, či sa stretávate ako veľká rodina alebo koľko priateľov, kolegov a biznis partnerov pozvete, našou povinnosťou je vám ponúknuť útulnú atmosféru pre vaše nezabudnuteľné životné a pracovné okamihy.

Firemné akcie a eventy v Martine bez problémov

Vďaka nášmu profesionálnemu tímu čašníkov a kuchárov sú bude vaša návšteva v Locande pripravená presne podľa vašich predstáv.

Prajete si usporiadať rodinnú oslavu, firemný večierok alebo podobné špeciálne udalosti plné talianskych rytmov, chutí a prekvapení? Povedzte nám o vašej predstave a my sa postaráme o všetko, aby ste sa mohli naplno venovať svojim blízkym. Okrem skvelej zábavy a fantastického gastronomického zážitku vám ponúkame aj parkovanie zadarmo a výber jedál, ktoré budú špeciálne ušité na mieru pre vás a vašich priateľov.

Menu na vašu oslavu/akciu

Jedálničiek pre vašu oslavu alebo firemnú akciu si môžete zostaviť podľa vlastnej chuti a potreby z nášho Á la carte. Ak si nie ste istý svojím výberom, náš personál vám veľmi rád pomôže osobne, telefonicky alebo emailom.

V Locande je samozrejmosť, že jedlá sú varené len z originálnych talianskych surovín a zo surovín od lokálnych dodávateľov.

 

 

Otváracie hodiny

Pondelok

10:00 – 21:00

Utorok

10:00 – 21:00

Streda

10:00 – 21:00

Štvrtok

10:00 – 21:00

Piatok

10:00 – 23:00

Sobota

11:00 – 23:00

Nedeľa

Zatvorené